Een bijzondere ontmoeting

jun 21, 2024

Op dinsdag 2 juli a.s. bezoekt mijn lerares Divya Prabha van Brahmrishi School of Yoga in India de yogastudio in Dronten. Zij woont al meer dan 25 jaar in India, in gezelschap van Guru Brahmrishi Vishvatma Bawraji  tot zijn heengaan en sindsdien bij Swami Yogananda. Zij is yoga, leeft yoga. Eenvoudig en wijs deelt ze haar kennis met ons in een lezing en een yogales. Wil je haar ontmoeten, wil je alles weten over yoga, dan ben je van harte welkom in de yogastudio.

De lezing is van 1400-1630 u, de yogales is van 1900-2030 u. De toegang is gratis. Je kunt je aanmelden via info@yoga-renate.nl. Divya Prabha neemt geen geld in ontvangst voor haar lezingen en lessen. Graag maak ik je bekend met dana: vrijgevigheid. Je kunt na de lezing en yogales geld doneren aan Yogamission, de school in Varanasi waar kanarme kinderen naar school kunnen gaan. In de zaal zal een doos aanwezig zijn waar je je envelop met inhoud kunt doen.