Seizoen 2024 begint 9 jan a.s.

jan 3, 2024

Het nieuwe seizoen 2024 start op dinsdag 9 januari a.s. met 16 wekelijkse yogalessen van 1 uur asana (yogahoudingen) of 1,5 uur asana en meditatie. We gaan weer aan de slag om lichaam en geest fit en vitaal te houden om zo te ontspannen, in balans te komen en stevig in onze schoenen te staan. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Dus meld je gauw aan via het aanmeldformulier, want vol is vol. Natuurlijk kun je eerst een proefles volgen, om te ervaren wat yoga met je doet en of deze manier van lesgeven bij je past. 

NB: voor wie al langer yogalessen bij mij volgt, weet van mijn fikse hooikoortsallergie. Om erger te voorkomen, ben ik de hele maand februari in Spanje. Alle lessen zullen dan via Zoom plaatsvinden. Misschien is het even wennen, online les te volgen. Maar het heeft ook een voordeel. De lessen worden opgenomen en mocht je een les gemist hebben, kun je deze op een ander tijdstip oefenen. Is dit echt niets voor je, dan is wellicht een leskaart een optie voor de komende  lesserie