Retraite in India

jun 10, 2023

Vorig jaar ha dik al in een blog geschreven over mijn ervaringen over de yogaretraite in India. Hoe indrukwekkend zo’n retraite is, kun je daar nog eens lezen…

Net terug van de retraite van dit jaar ben ik nog vol van alle lessen en opgedane kennis. Tijdens een meditatie vorige week voelde ik hoe intens de retraite is: het duurt wel even om alle opgedane kennis te laten bezinken. Maar hoe inspirerend het is om je 2 weken onder te dompelen in yoga…

En volgend jaar kun je met mee! Van 13-27 april 2024 verzorg ik de retraite onder begeleiding van Divya Prabha ( Didi) en Yogananda. Didi verzorgt voor de filosofielessen en Yogananda is er om al je vragen te beantwoorden. Kijk voor meer informatie op www.bsoyoga.org of www.divinelightretreats.com of neem contact met me op.