De zomer komt er aan.

mei 18, 2021

De beloofde versoepelingen gaan door! De sportscholen en yogastudio’s mogen weer open, maar groepslessen met meer dan 2 personen zijn op dit moment nog steeds niet toegestaan. Jammer! Heel jammer! Want als iets je gezondheid en welbevinden bevordert, is het wel yoga. We zullen dus de discipline op moeten brengen om op eigen houtje thuis te oefenen. De laatste lessen van dit voorjaar zullen dan helaas via Zoom gegeven worden en niet zoals gehoopt in de yogastudio.

Dit betekent ook we elkaar niet meer in levende lijve treffen. Per 1 juni sluit de yogastudio voor de zomervakantie. Vanaf maandag 6 september begint de nieuwe serie lessen van komend najaar. dus zet de datum alvast in je agenda. Wil je alvast een plekje reserveren in een les, wees er dan snel bij, want vol is vol.

Een fijn zomer gewenst. De hele zomer kun je met de gemaakte video’s blijven oefenen om je lichaam en geest soepel te houden. Heb je interesse in een video, stuur dan een mail naar info@yoga-renate.nl.

Namaste